Anasayfa Güncel Haberler Fırat Üniversitesi Kampüsüne Modern Spor Tesisi 

Fırat Üniversitesi Kampüsüne Modern Spor Tesisi


Fırat Üniversitesi Rektörlük Kampüsü Veteriner Fakültesi yanında bulunan toprak saha, halı saha ve tenis kortu yeniden yapılarak modern bir spor tesisi haline getirildi.
Üniversite gençliğine yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, üniversite kampüsünün modern bir yapıya kavuşturulması için alt yapı ve yol çalışmalarını, spor tesisleri, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarıyla sürdürdüklerini söyledi.
Veteriner Fakültesi’nin yanında bulunan toprak sahada yeni tesislerin oluşturulmasına karar verdiklerini kaydeden Rektör Demirdağ, "Çalışmalarda son aşamaya gelindi. Proje kapsamında 2 adet sentetik çim zeminli organik granül dolgulu profesyonel halı saha, 2 adet uluslararası Tenis Federasyonu ITF onaylı tenis kortu, oturma, dinlenme ve yürüyüş alanları oluşturuldu. Bunun yanında 2 adet bay bayan soyunma odaları, duş ve engelli wc, kondisyon aletleri, kamelyalar, oturma grupları ve 2 adet 100 er kişilik seyirci tribünün yapımı kısa bir zaman sonra tamamlanacak" dedi.

Hurriyet.com.tr Haber Linki İçin Tıklayınız

 

E-Bültene Üye Olun
Yeniliklerden ilk sizin haberiniz olsun.
Sosyal Medyada Takip Edin
  • Facebook
  • Twitter
  • google+
  • Linkedin
Cumhuriyet Mahallesi 152. Sokak
Meridyen Plaza No:9/5 Elazığ / Türkiye
Tel: +90 (424) 238 08 89 (WhatsApp)
Faks: +90 (424) 218 43 11
info@hkarakaya.com